Uiterlijke schoonheid komt van binnenuit. De beleving staat centraal en kwaliteit is vanzelfsprekend. 

Healthy Beauty Me

DE SALON

In ons dagelijks leven zijn we vaak druk en regelmatig gestrest. Hierdoor vergeten we vaak te ontspannen en te genieten van de bijzondere momenten in het leven. Bij Healthy Beauty Me kun je kiezen voor bijzondere momenten, momenten die jou helpen te ontspannen en het beste geven voor de huid.


Healthy Beauty Me staat voor: “uiterlijke schoonheid komt van binnenuit”. Wanneer jij je mooi voelt zul je dit ook aan de buitenkant uitstralen. De beleving van de behandelingen staan centraal en kwaliteit is vanzelfsprekend.
De stijlvolle salon biedt jou een warm welkom om je zoveel mogelijk op je gemak te stellen en daardoor optimaal kunt genieten van jouw behandeling.

Jij bent uniek! Een bezoek moet meer zijn dan alleen een behandeling krijgen. Samen kijken we wie je bent als persoon en wat het beste bij jou past. 

In de salon kun je o.a. terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen. Heb je bepaalde doelen of wensen met je huid? Of heb je misschien een huidprobleem, zoals: littekens, acné, roodheden zoals rosacea of couperose, pigmentvlekjes, fijne lijntjes of een extreem gevoelige huid? Dan wordt de behandeling daarop aangepast. Wil je pure ontspanning dan kan dat natuurlijk ook!

 

Omdat iedere huid uniek is en bepalend voor je uitstraling, vraagt deze om persoonlijk aangepaste huidverzorging. Je kunt altijd een kennismaking boeken om een passende behandeling te ondergaan.

 

In de salon wordt de tijd genomen om jouw persoonlijke wensen en doelen te bespreken en je huidconditie te bepalen. Dit gebeurt d.m.v. een huidanalyse waarin alles bijgehouden wordt. Hierdoor krijg je een op maat gemaakte behandeling en een advies voor thuis. Het is belangrijk dat je van de behandeling kan genieten en een gewenst resultaat bereikt. 
 

Wat we zien aan de huid is een uiting van wat er zich binnenin afspeelt.

Deniece Paas

DENIECE PAAS

Mijn naam is Deniece Paas en ik ben allround schoonheidsspecialiste/huidspecialist en diëtist.
Werken als schoonheidsspecialiste is een grote passie van mij. Ik geniet ervan om mensen te laten stralen na een bezoek in mijn salon. Ik heb veel ervaringen opgedaan binnen de beautybranche. De beautybranche verandert continu. Jaarlijks verschijnen er zo veel nieuwe innovaties op de markt. Ik wordt hier altijd erg enthousiast van. Mijn passie is ook om deze innovaties nauwlettend in de gaten te houden. Om goede kwaliteit te hanteren blijf ik mij continu ontwikkelen in de nieuwste trends en methodes waar ik 100% achtersta. Hiervoor volg ik jaarlijks trainingen en specialisaties om deze trends toe te kunnen passen in de salon. Ik streef graag naar een hoge kwaliteit, daarom ben ik niet snel tevreden. Ik ga voor resultaat en tevredenheid bij mijn klanten. Fijne gedachte toch?

 

Naast mijn liefde voor schoonheid en cosmetica, ben ik ook diëtist. Ik vind dat het innerlijk veel met het uiterlijk te maken heeft, vandaar ook de naam Healthy Beauty Me: uiterlijke schoonheid komt van binnenuit! Ik maak klanten mooi waardoor het uiterlijk gaat stralen. Maar met een stukje voeding- en leefstijladvies hoop ik klanten ook hun innerlijk te verbeteren. Met voeding kan er zo veel meer bereikt worden dan men denkt. Mijn visie is om mooie resultaten bij klanten te halen door zowel van binnenuit als van buitenuit iets voor ze te kunnen betekenen. 

 

Ik hoop je gauw te zien in mijn stijlvolle salon! 

 

Liefs!

FOLLOW ME @ INSTAGRAM

Healthy Beauty Me

 

Stelmakerstraat 13b

9403 VB Assen

Maandag

Dinsdag

Woensdag 

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

09:00 - 17:00

09:00 - 17:00

09:00 - 17:00

09:00 - 17:00

09:00 - 17:00

10:00  - 16:00

Openingstijden

info@healthybeautyme.nl

06 - 128 166 65

Avonduren mogelijk, maar op afspraak