HARSEN

HARSEN

" LYCON waxing, de harsbehandeling waar je JA tegen zegt!"

Healthy Beauty Me staat o.a. voor kwaliteit, ook bij het harsen! Lycon is de nieuwe manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is. Waxing is hot! Vrouwen willen altijd een gladde en super zachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen. Terecht stellen ze steeds hogere eisen aan de kwaliteit en duurzaamheid van de behandeling. Topsalons in de hele wereld gebruiken niets anders meer dan deze crème de la crème onder de waxen en zo ook Healthy Beauty Me!

 

Voordelen:

  • Geschikt voor haartjes vanaf 1 mm

  • Vrijwel pijnloos en uiterst zacht voor de huid

  • Wordt aangebracht op lage temperaturen

  • Geen huidirritaties of roodheid

  • De pre waxing oil zorgt voor een barriëre tussen de hars en je huid waardoor je huid geen schade kan oplopen

  • Verrijkt met essentiele oliën

  • Waan je in een spa gevoel tijdens het harsen! 

  • Zelfs toepasbaar op de meest gevoelige huid! 

 

Alleen de allerbeste ingrediënten

De LYCON waxformules bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas. De  toevoeging van verfijnde aromatische oliën met heerlijke geuren zoals sprankelend rood fruit, romige vanille, ontspannende lavendel en zelfs pure chocolade zorgt ervoor dat de LYCON waxen onweerstaanbaar ruiken. Alle formules hebben intensief verzorgende eigenschappen voor de huid en zijn dankzij de unieke aromatische geurbelevingen en zachte texturen een waar genot voor  de zintuigen!

 

LYCON levert superieure resultaten! 

De lage gebruikstemperatuur, de elasticiteit en de zachtheid van de waxen zorgen voor een aangename klantervaring, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes. Professionals vertrouwen op LYCON voor een volledig haarvrij resultaat voor alle soorten haargroei.  

BEHANDELINGEN

BOVENLIP OF KIN

Wil je graag van je donshaartjes af van je bovenlip? Dat kan! Er wordt met een zachte hars gewerkt waardoor er geen irritatie optreedt. 

Prijs

€10,-

WENKBRAUWEN

Je wenkbrauwen super strak in model? Dit kan met de Lycon Wax! Door combinatie van speciale hars voor donshaartjes en stugge haartjes kunnen de wenkbrauwen prachtig in model geharst worden. 

Prijs

€13,50

pexels-photo-337193.jpeg

OKSELS

Oksels scheren we bijna dagelijks. De haartjes worden hierdoor dik en er blijven vaak wat lichte zwarte puntjes zichtbaar. Na een harsbehandeling ben jij die zwarte stoppeltjes kwijt. Daarnaast voelt je oksel super zacht en komen de haartjes minder stug terug. 

Prijs

€20,-

" Ik heb een gevoelige huid, kan ik dan harsen?"

Dit is een vraag dat veel gesteld wordt in de salon. Het antwoord is: JA, natuurlijk! Met de LYCON wax behandeling kan er geharst worden op iedere huid. Als eerste wordt er gekeken naar de dikte van je huid en of harsen van toepassing is. Daarna wordt er een olie aangebracht die een barriëre vormt tussen je huid en de hars. Heb je inderdaad een gevoelige hars dan pakken we de LYCOTEC SUPERBERRY HOT WAX! Aardbeienroze! Heerlijk geurend! Voor de zeer gevoelige huid en reeds geharste haren. YCOtec SUPERBERRY is de nieuwste aanwinst van Lycon. Een high-techformule met een nieuwe generatie synthetische wax. Met titanium dioxide, super Smooth, zeer elastisch en breekt niet tijdens het verwijderen. Wordt aangebracht op lage temperaturen. LYCOtec Hot Wax verwijdert moeiteloos haar vanaf 1 mm haarlengte. Voor een professionele en vrijwel pijnloze Wax ervaring.