Voedingsadviezen (VANAF MEDIO MEI BOEKBAAR)

 

 

" Een persoonlijk op maat gemaakt voedingsadvies voor een Healthy Beauty Me! "

 

Kom je er niet helemaal uit op gebied van voeding? Of wil je graag je leefstijl verbeteren op gebied van voeding? Kom dan langs voor een op maat gemaakt persoonlijk voedingsadvies bij de diëtist. In een voedingsconsult kijken we naar jouw gezondheid en leefstijl en maak ik een plan om je leefstijl, gezondheid en klachten te verbeteren.

 

Ik ben gemotiveerd om jou te helpen en een persoonlijke plan te maken waarin jij je helemaal happy voelt. Ik geef je een op maat gemaakte voedingsadvies dat aansluit op jouw huidige leefstijl en jouw specifieke doelen. Door de één op één begeleiding kan net dat ene extra steuntje in de rug zijn die je nodig hebt zodat het dit keer wél gaat lukken!

 

 

HEALTHY BEAUTY ME PAKKET

Dit hele pakket zal je helpen en ondersteunen om jouw persoonlijke doelen te behalen op gebied van Voeding en Leefstijl. 

 

Het pakket heeft het volgende: 

 • Intake gesprek (kennismaking)
 • Meting
 • Voeding- en leefstijladvies
 • Een persoonlijk op maat gemaakt voedingsschema
 • Professionele Healthy Beauty Me handleiding/receptenboek voor thuisgebruik
 • Vervolgconcult 
 • Nameting


Afspraak maken

 

 

 

 

 

   

 

SKIN & FOOD 

Wil jij het beste halen uit je huid? Wil jij huidverbetering ondersteunen via voeding en een gezonde leefstijl? Geloof jij, net als ik dat uiterlijke schoonheid van binnenuit komt? Dan is het SKIN & FOOD consult wat voor jou! 

 

Het consult bestaat uit:

 • Uitgebreide huidanalyse 
 • Intake gesprek waarin we gaan kijken wat het beste is voor jouw huidtype
 • Voeding-, product-, huid-, en leefstijlsadvies
 • Professionele SKIN & FOOD handleiding voor thuisgebruik

 

Afspraak maken

 

   

 

 

 

Diëtistisch Consult (30 min)

Heb jij last van overgewicht? Heb je maag- en darmproblemen of misschien wel Diabetes? Dan is een diëtistisch consult wat voor jou. We gaan dan dieper in op je klachten en kijken we samen welk advies het beste bij je past. 

 

Het consult bestaat uit:

 • Intake gesprek (kennismaking) & meten
 • Doelen stellen
 • Voedingsadvies

 

Afspraak maken

 

 

 

 

 

ASK ME ANYTHING (15 min) 

Heb jij vragen op gebied van voeding? Wil je kort advies over je eetgewoonten en leefstijl? Dan is een "Ask Me Anything" consult wat voor jou! Dit kan zowel online of op afspraak in de salon.

 

Wat houdt het in?

 • Je vragen omtrent voeding worden beantwoord
 • Je krijgt advies over je eet- en leefgewoonten

 

Afspraak maken

 

 

 

" A healthy outside starts from the inside. "

 

Vergoedingen / verzekering

In 2017 wordt voor iedereen vanuit de basisverzekering 3 uur dieetadvisering vergoed. Dieetadvisering is voorlichting over voeding en eetgewoonten met een medisch doel. De diëtist kan door middel van het adviseren van een bepaald eetpatroon (dieet) de lichamelijke gezondheid bevorderen.  Houdt er rekening mee dat dieetadvisering onder het eigen risico valt, dat in 2017 wettelijk is vastgesteld op €385,- (dit risico geldt niet voor kinderen < 18 jaar).

Naast de basisverzekering wordt er vanuit de aanvullende zorgverzekeringen vaak ook nog een aantal  uren dieetadvisering vergoed. Voor elke zorgverzekring is dat anders, daarom verwijs ik je graag naar een overzicht van de vergoedingen van zorgverzekeraars 2017

 

Contracten zorgverzekeraars

Healthy Beauty Me heeft ervoor gekozen om geen contracten aan te gaan met zorgverzekeraars. Hierdoor heb ik de vrijheid de consulten in te vullen hoe ik ze graag zie. Zonder contract wordt er, afhankelijk van de polis, slechts 60-80% van het consult vergoed.  Daarnaast worden consulten alleen 100% vergoed wanneer ze medische doeleinden hebben (eerst eigen risico). Door de consulten met een iets lagere prijs aan te bieden is het voor jou voordeliger als je nog niet aan je eigen risico zit. 

 

Verwijsbrief nodig?

Controleer of je wel of geen verwijsbrief nodig hebt. Dit verschilt per zorgverzekeraar. Officieel is de diëtist voor iedereen direct toegankelijk. Dit betekent dat er geen verwijsbrief van de (huis)arts meer nodig is voor behandeling door de diëtist.

 

De volgende zorgverzekeraars eisen wél een verwijsbrief

 

" Ik hoop samen met jou de uitdaging aan te gaan om het beste resultaat uit je te halen, zodat jij je weer mooi, fit en gezond voelt."

 

Healthy Beauty Me members hebben bij ons een streepje voor. Profiteer als eerste van de aanbiedingen en nieuwtjes!

Join the Healthy Beauty Me Family!

Healthy Beauty Me
Stelmakerstraat 13 b
9403 VB Assen

info@healthybeautyme.nl
06- 12 81 66 65
Openingstijden
Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 / 19:00 - 21:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 / 19:00 - 21:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 / 19:00 - 21:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur
Zaterdag10:00 - 16:00 uur
Zondaggesloten
Afspraak maken
info@healthybeautyme.nl
06- 12 81 66 65

Afspraak maken
        
© Copyright Healthy Beauty Me