Visagie

 

 

Heb je een belangrijke afspraak? Of ben je te gast bij een bruiloft en wil je er mooi en stralend uitzien?

Dan kun je een afspraak maken om je proffecioneel te laten opmaken met het prachtige merk: Make-up Studio. Ook gebruik ik de producten van Sleek en Zoeva die ontzettend mooie resultaten geven.

Tijdens de afspraak krijg je de volle aandacht en tips die jou kunnen helpen om jezelf op te maken en de kleuren die het beste bij jou passen.

 

Bekijk de prijzen >

 

 

 

 

Dag- of avondmake-up 

Heb je een speciale gelegenheid waarvoor je er mooi uit wil zien? Maak dan een afspraak om je te laten opmaken met make-up dat de hele dag/avond blijft zitten. We gaan samen kijken naar de wensen en eventueel foto's die je als voorbeeld hebt gevonden. Er wordt gekeken naar de kleur van je haar, ogen en huid waardoor deze mooi naar voren komen. Voor iedereen is er een passende look waarbij jij je fijn en gemakkelijk bij voelt! 

 

Prijzen

 

     

 

Behandeling

 

Prijs Boeken
Lichte dagmake-up na behandeling €15 Deze Boeken
Dagmake-up €25 Deze Boeken
Speciale gelegenheid €30 Deze Boeken
     

 

 

SHOOT ME

Een paar keer per jaar organiseren Deniece Beauty & Health en fotograaf Richard Paas een SHOOTME dag. Dit zijn dagen waarin modellen (professioneel of niet professioneel) opgemaakt worden en in een bepaald thema gefotografeerd worden. Dit kan in een fotostudio zijn maar ook op een locatie. Dit doen wij om ons portfolio te verbreden en onze ervaringen op te bouwen. Deze samenwerking is ontzettend leuk en ik heb bij de studio ook een eigen visagie ruimte waar ik gebruik van mag maken. Wij zijn opzoek naar modellen die we kunnen gebruiken voor deze dagen. Heb je interesse, dan verzoek ik je vriendelijk contact met mij op te nemen. Los van de SHOOT ME dagen doen wij ook gewoon fotoshoots.

 

Bekijk de prijzen >

 

 

 

 

 

 

 

Workshops

Heb jij altijd al willen weten hoe jij jezelf perfect opmaakt en heb je dit nog niet zo goed onder de knie? 

Dan is de make-up workshop iets voor jou! Tijdens de workshops zal ik alle tips & tricks vertellen omtrent make-up. We gaan kijken welke kleuren het beste passen bij de huid en ogen waardoor dit het mooiste uit jezelf haalt. Alle vragen worden behandeld en na deze workshop kan je zelf aan de slag gaan. 

 

Je kunt ook een workshop boeken bij je thuis met vriendinnen. Ik kom langs met de spullen en we gaan er een leuke tijd van maken. De workshop kan pas geboekt worden vanaf 4 personen tot maximaal 6 personen. 

 

Bekijk de prijzen >

 

 

Fotograaf: 

Richard Paas

http://www.richardpaas.nl

 

Bruidsmake-up

Ga jij binnenkort trouwen?

Dan is het belangrijk dat je het mooiste uit jezelf haalt en jouw eigen schoonheid te accentueren! 

 

Een bruiloft.. één van de belangrijkste dagen uit het leven en momenten die niet te vergeten zijn. Daarom is het erg belangrijk dat de bruid het mooiste uit zichzelf haalt en zich mooi voelt op deze speciale dag. Het is een dag vol gebeurtenissen met af en toe een traantje, poseren voor de fotograaf en lachen naar vrienden en familie. Het is daarom belangrijk dat de make-up op elke gelegenheid goed blijft zitten. Bruidsmake-up wordt altijd in combinatie met een proefmake-up gegeven.

 

Lees meer over de bruidsbehandelingen >

 

Healthy Beauty Me members hebben bij ons een streepje voor. Profiteer als eerste van de aanbiedingen en nieuwtjes!

Join the Healthy Beauty Me Family!

Healthy Beauty Me
Stelmakerstraat 13 b
9403 VB Assen

info@healthybeautyme.nl
06- 12 81 66 65
Openingstijden
Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 / 19:00 - 21:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 / 19:00 - 21:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 / 19:00 - 21:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur
Zaterdag10:00 - 16:00 uur
Zondaggesloten
Afspraak maken
info@healthybeautyme.nl
06- 12 81 66 65

Afspraak maken
        
© Copyright Healthy Beauty Me