De Salon

In ons dagelijks leven zijn we vaak druk en regelmatig gestrest. Hierdoor vergeten we vaak te ontspannen en te genieten van de bijzondere momenten in het leven. Bij Healthy Beauty Me kun je kiezen voor bijzondere momenten, momenten die jou helpen te ontspannen en het beste geven voor de huid.


Healthy Beauty Me staat voor: “uiterlijke schoonheid komt van binnenuit”. Wanneer jij je mooi voelt zul je dit ook aan de buitenkant uitstralen. De beleving van de behandelingen staan centraal en kwaliteit is vanzelfsprekend.
De stijlvolle salon biedt jou een warm welkom om je zoveel mogelijk op je gemak te stellen en daardoor optimaal kunt genieten van jouw behandeling.

 

In de salon worden exclusieve merken met verzorgings- en lifestyleproducten verkocht. Om jezelf eens te verwennen of iemand anders blij te maken. Je kunt denken aan: huidverbeterende- en huidverzorgende cosmetica producten, lichaam- en badproducten, eau de parfum en geursachets. Daarnaast zijn er ook cadeaubonnen verkrijgbaar in elk gewenst bedrag of een behandeling om andere mensen te kunnen verrassen!

 

 

 

 

 

 

 

Je bent uniek!

Een bezoek moet meer zijn dan alleen een behandeling krijgen. Samen kijken we wie je bent als persoon en wat het beste bij jou past. Ontspanning en beleving staan boven alles en kwaliteit is vanzelfsprekend. 

 

In de salon kun je o.a. terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen. Heb je gewoon zin in een 'relax momentje' en een stralende zachte huid? Dan zijn de huidverzorgende behandelingen wat voor jou. Heb je bepaalde doelen of wensen met je huid? Of heb je misschien een huidprobleem, zoals: littekens, acné, roodheden zoals rosacea of couperose, pigmentvlekjes, fijne lijntjes of een extreem gevoelige huid? Dan zijn de huidverbeterende gezichtsbehandelingen wat voor jou. Omdat iedere huid uniek is en bepalend voor je uitstraling, vraagt deze om persoonlijk aangepaste huidverzorging. Je kunt altijd een kennismaking boeken om een passende behandeling te ondergaan.

 

In de salon wordt de tijd genomen om jouw persoonlijke wensen en doelen te bespreken en je huidconditie te bepalen. Dit gebeurt d.m.v. een huidanalyse waarin alles bijgehouden wordt. Hierdoor krijg je een op maat gemaakte behandeling en een advies voor thuis. Het is belangrijk dat je van de behandeling kan genieten en een gewenst resultaat bereikt. 
 

 

Bekijk de behandelingen >

 

" Heerlijk relaxen! Een ontspannen sfeer, professionele behandelingen en passend advies. "

Suzan Hazelhoff

 

 

Blog by Deniece

Beauty, voeding & leefstijl zijn een enorme passie van mij. Na mijn allroud-schoonheidsspecialiste opleiding wilde ik verder gaan met studeren. Zo kwam ik bij de opleiding Voeding en Diëtetiek. Hoe leuk is het om beauty en voeding samen te combineren! Inmiddels ben ik afgestudeerd als diëtist en voedingsdeskundige en kan ik alles doen wat ik leuk vind. Ik heb veel geleerd op het gebied van: gezondheid, leefstijl en voeding en deel dit graag samen met jou. 

Om mijn passie voor beauty, voeding en leefstijl te delen ben ik een blog begonnen. Een blog over gezonde voeding, leefstijl, beauty en alles over de salon. Mocht je zelf struggelen met een vraag, aarzel niet en stuur mij een berichtje.

 

 

" Wat we zien aan de huid is een uiting van wat er zich binnenin afspeelt."

 

Deniece Paas

 

 

 

" De behandeling wordt bij iedereen afgestemd op het huidtype en huidconditie."

 

Deniece Paas

 

 

Healthy Beauty Me members hebben bij ons een streepje voor. Profiteer als eerste van de aanbiedingen en nieuwtjes!

Join the Healthy Beauty Me Family!

Healthy Beauty Me
Stelmakerstraat 13 b
9403 VB Assen

info@healthybeautyme.nl
06- 12 81 66 65
Openingstijden
Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 / 19:00 - 21:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 / 19:00 - 21:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 / 19:00 - 21:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur
Zaterdag10:00 - 16:00 uur
Zondaggesloten
Afspraak maken
info@healthybeautyme.nl
06- 12 81 66 65

Afspraak maken
        
© Copyright Healthy Beauty Me