PlexR Cosmedic Solutions - Dr. Daniel Chesik

 

 

De nieuwste techniek tegen huidveroudering.    

 

Heeft u last van overhangende oogleden, maar wilt u liever geen chirurgische ingreep? Plexr is het revolutionaire alternatief voor een operatieve ooglidcorrectie. Deze innovatieve behandeling lift uw huid zonder dat u onder het mes hoeft. Ook zijn kraaienpootjes, bovenliprimpels en neus-lippenplooi te behandelen.

 

 

Wat is PlexR?

Plexr wordt al sinds een paar jaar met groot succes in het buitenland (o.a. Engeland, Duitsland, Italië, Frankrijk) toegepast als alternatief voor chirurgische ooglidcorrecties. Ook kraaienpootjes en bovenliprimpels zijn heel effectief te verwijderen met deze nieuwe methode. Plexr wint ook in Nederland snel aan populariteit. Geen wonder, want het resultaat is minstens zo mooi als bij een chirurgische ingreep, terwijl de behandeling niet invasief is. De methode is veiliger en sneller, en biedt blijvend resultaat.

 

De Voordelen

Alternatief voor chirurgie

Zonder snijden/scapels

Geen narcose

Geen hechtingen
Korte hersteltijd
Geen littekenvorming
Veilig
Effectief liftend resultaat

 

 

Ooglidcorrecties en rimpelverwijdering

Plexr wordt toegepast bij de behandeling van diverse huid- en huidverouderingsproblemen. Het is een veilige methode die geschikt is voor elke leeftijd. Plexr het baanbrekende alternatief voor ingrepen die tot nu toe alleen in operatiekamers uitvoerbaar waren. Plexr wordt onder andere gebruikt voor:

  1. Bovenooglid
  2. Onderooglid
  3. Bovenlip (mondgebied)
  4. Kraaienpootjes
  5. Halsversteviging
  6. Plooien (bijv. bij de oren)
  7. Allerlei soorten rimpels

 

Direct zichtbaar en blijvend resultaat

Resultaten van de Plexr-methode zijn direct zichtbaar en definitief. Direct na de behandeling ziet u al dat de huid strakker is. Na vijf tot tien dagen zijn de wondjes genezen, is de zwelling weg en vallen de korstjes van de huid. Dan verschijnt een verjongde huid vol nieuw collageen. Na twee à drie maanden is het definitieve resultaat zichtbaar, omdat de huid dan compleet is verjongd en de collageenaanmaak optimaal is.

 

PlexR is veiliger dan een chirurgische ingreep

Omdat u bij een Plexr-behandeling niet onder narcose hoeft en er niet in uw huid wordt gesneden, is de kans op complicaties vele malen kleiner dan bij een chirurgische ingreep. De Plexr-behandelingen worden uitsluitend uitgevoerd door specifiek opgeleide doctors. Omdat er niet in de huid gesneden wordt is de kans op complicaties gereduceerd tot een absoluut minimum. Daarom is de behandeling ook buiten de operatiekamer toegestaan.

 

Hoe werkt PlexR?

Plexr werkt op basis van plasmastralen (geïoniseerde of geladen gasmoleculen), die de huid heel gericht en puntsgewijs aanraken. Het instrument genereert warmte, waardoor de bovenste laag van de huid gedeeltelijk verdampt. Op de behandelde plekken ontstaat een krimpeffect, wat ervoor zorgt dat de huid eromheen wordt gelift. Onder het behandelde gebied verjongt de huid zich en maakt nieuw collageen aan. Omdat de behandeling zich slechts toespitst op de oppervlakte van de huid, treedt er geen littekenweefsel in de huid op, waardoor u minder pijn en zwelling ervaart dan bij een operatie.

 

" Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult! "

 

Bovenooglid

Overhangende oogleden zijn een veel voorkomend probleem. Het hoort bij het verouderingsproces, en de ene persoon heeft er meer last van dan de andere. Vaak is de oorzaak erfelijk: als overhangende oogleden veel in uw familie voorkomen, is de kans dat u er zelf mee te maken krijgt ook groter. Als u last heeft van hangende oogleden, of u wilt er graag jonger of wakkerder uitzien, dan kunt u besluiten tot een ooglidcorrectie.

 

Behandeling Kosten

Contact

Consult Gratis!

info@healthybeautyme.nl 

06-12816665

Bovenooglid €450,-

info@healthybeautyme.nl 

06-12816665

 

 

 

" Dr. Chasik werkt erg nauwkeurig en ik voel mij weer mooi en jong! "

 

 

 

 

Onderooglid/kraaienpootjes

Plexr is een zeer effectieve methode om kraaienpootjes aan te pakken. De behandeling verwijdert fijne lijntjes volledig, en diepe plooien zijn na een behandeling spectaculair vervlakt. In tegenstelling tot een botoxbehandeling, die je om de paar maanden moet herhalen, is de Plexr-methode definitief: de rimpels zijn vaak na één behandeling al vervlakt of verdwenen.

 

Behandeling Kosten

Contact

Consult Gratis!

info@healthybeautyme.nl 

06-12816665

Onderooglid €450,-

info@healthybeautyme.nl 

06-12816665

Kraaienpootjes €300,-

info@healthybeautyme.nl 

06-12816665

 

 

 

 

Alternatief voor fillers!

Niet alleen biedt Plexr een mooier resultaat dan fillers, het biedt ook een blijvend resultaat. Semi-permanente fillers zijn altijd een tijdelijke optie (6-12 maanden). Dus: met Plexr geen naalden, geen lichaams-vreemde substanties, maar wel een blijvend resultaat. Verder stimuleert Plexr collageenaanmaak, waardoor uw huid in de maanden na de behandeling nog steviger wordt.

 

 

Fase Bovenliprimpels vervlakken

Plooien bij de bovenlip worden ook wel ‘plooirokje’ of’barcode’ genoemd. Deze bovenliprimpels komen veel voor en worden vaak als hinderlijk ervaren.

Wie veel rookt, heeft eerder te maken met rimpels boven de bovenlip. Maar ook ook niet-rokers kunnen te maken krijgen met deze rimpels, door zonneschade,

luchtverontreiniging, stress, of genetische aanleg.

 

Behandeling Kosten

Contact

Consult Gratis!

info@healthybeautyme.nl 

06-12816665

Bovenlip €400,-

info@healthybeautyme.nl 

06-12816665

Enkele rimpels €250,-

info@healthybeautyme.nl 

06-12816665

 

 

 

Over Dr. Daniel Chesik 

 

Dr Daniel Chesik komt uit de Verenigde Staten. Hij heeft in Duitsland zijn studie gevolgd en is in 2004 aan het Universitair Medisch Centrum Groningen gepromoveerd in de medische wetenschappen. Hij is expert op het gebied van celgroei, weefselherstel en wondheling. Na elf jaar lang werkzaam te zijn geweest op de afdeling neurologie van het UMCG heeft hij zich gespecialiseerd in het behandelen van huid- en vaatproblemen en huidveroudering. Hij is deskundige op het gebied van Plexr plasmalifting als alternatief voor chirurgische ingrepen en biedt deze behandeling op verschillende locaties in Nederland aan.

 

SPECIALIST IN HUIDVERBETERING

In 2013 richtte dr. Chesik een Skin Clinic op, waar hij zich toelegde op het behandelen van diverse huidproblemen, zoals rosacea, couperose, pigmentproblemen, ouderdomsvlekken, zonneschade, en algemene huidproblemen (droge huid, grove poriën, etc.), brandwonden, littekens en ontharing. Zijn verdere expertise omvat het gebruik van laser voor vasculaire problemen, pigmentatie en tatoeageverwijdering, Intense Pulsed Light (IPL), chemische peelings (exfoliatie), microdermabrasie (het egaliseren van de huid), cryolipolyse (vetreductie), microneedling (tegen huidveroudering) en Plexr Plasma Surgery (huidliftende behandeling tegen rimpels).

 

OOGLIDCORRECTIES EN RIMPELVERWIJDERING MET PLEXR

Dr Daniel Chesik is een van de eerste specialisten in Nederland die zich heeft verdiept in non-chirurgische ooglidcorrecties. Plexr Plasma Lift viel al een paar jaar op door goede resultaten in het buitenland, maar begint nu pas in Nederland aan populariteit te winnen. Dr Chesik heeft zich als een van de eerste doctors gespecialiseerd in het gebruik van Plexr Plasma Lift om oogleden te liften en om kraaienpootjes en mondrimpels te verwijderen. Hij zag in Plexr een uitstekend alternatief voor chirurgische ooglidcorrecties voor mensen die wel graag een ooglidcorrectie willen, maar die liever geen operatie willen. En omdat er bij een Plexr-behandeling geen lichaamsvreemde stoffen in de huid worden gespoten, zoals bij botox of fillers, is Plexr ook heel geschikt voor mensen die op een natuurlijke manier willen worden behandeld.

 

 

Voor meer informatie over Dr. Chesik en de PlexR behandelingen, kunt u kijken op:

www.plexrcosmedicsolutions.nl

 

 

 

Healthy Beauty Me members hebben bij ons een streepje voor. Profiteer als eerste van de aanbiedingen en nieuwtjes!

Join the Healthy Beauty Me Family!

Healthy Beauty Me
Stelmakerstraat 13 b
9403 VB Assen

info@healthybeautyme.nl
06- 12 81 66 65
Openingstijden
Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 / 19:00 - 21:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 / 19:00 - 21:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 / 19:00 - 21:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur
Zaterdag10:00 - 16:00 uur
Zondaggesloten
Afspraak maken
info@healthybeautyme.nl
06- 12 81 66 65

Afspraak maken
        
© Copyright Healthy Beauty Me