Ontharingsbehandelingen met LYCONWAX!

 

 

 

 

" LYCON waxing, de harsbehandeling waar je JA tegen zegt! "

 

 

Healthy Beauty Me staat o.a. voor kwaliteit, ook bij het harsen! Lycon is de nieuwe manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is. Waxing is hot! Vrouwen willen altijd een gladde en super zachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen. Terecht stellen ze steeds hogere eisen aan de kwaliteit en duurzaamheid van de behandeling. Topsalons in de hele wereld gebruiken niets anders meer dan deze crème de la crème onder de waxen en zo ook Healthy Beauty Me!

 

Voordelen:

 

Alleen de allerbeste ingrediënten

De LYCON waxformules bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas. De  toevoeging van verfijnde aromatische oliën met heerlijke geuren zoals sprankelend rood fruit, romige vanille, ontspannende lavendel en zelfs pure chocolade zorgt ervoor dat de LYCON waxen onweerstaanbaar ruiken. Alle formules hebben intensief verzorgende eigenschappen voor de huid en zijn dankzij de unieke aromatische geurbelevingen en zachte texturen een waar genot voor  de zintuigen!

 

Langdurig 100% haarvrij, reeds vanaf 1 mm!

De LYCON waxformules zijn door hun kracht en samenstelling uniek in hun soort en hebben reeds grip op haarlengtes vanaf slechts 1 mm! Ongewenste haartjes bij o.a. de bikinilijn, bovenlip, oksels, het torso en de rug van mannen kunnen vanaf deze haarlengte moeiteloos volledig worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Het haar blijft weken lang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren!

Superieure resultaten voor alle soorten haargroei

 

LYCON levert superieure resultaten!

De lage gebruikstemperatuur, de elasticiteit en de zachtheid van de waxen zorgen voor een aangename klantervaring, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes. Professionals vertrouwen op LYCON voor een volledig haarvrij resultaat voor alle soorten haargroei.  

 

 

 

 

Benen harsen

" Geen geknoei meer met scheermesjes en ben jij het zat na één dag stobbeltjes te voelen? "  Dan is harsen de ideale oplossing! 

Lycon Berry Nice!

Lekker roze fruitig en zachte hars! Pure luxe: aardbeien met roze glitters. Speciaal voor de echte lady's. Geeft een schoon en glad gevoel. Karmijnrood, sterk en zacht. Verwijdert haar snel en maakt voelbaar glad. Met sprankelende micromica voor een extra zachte Wax behandeling die niet trekt aan de huid.

 

Prijzen

 

Behandeling Prijs Boeken
Onder- en bovenbenen harsen €40 Deze Boeken
Onder- of bovenbenen harsen €30 Deze Boeken

 

 

 

Harsen bovenlip, kin

Het harsen van de bovenlip en kin wordt met zorg gedaan. Het is belangrijk dat de huid na het harsen goed verzorgd wordt en dat je een goed advies voor thuis krijgt. Je hebt 6 weken lang plezier van een gladde bovenlip/kin zonder haartjes. 

 

Prijzen:

 

   
Behandeling Prijs Boeken
Bovenkin of kin harsen €9 Deze Boeken
Bovenlip en kin harsen €15 Deze Boeken
 

 

 

 

Epileren / Harsen van de wenkbrauwen

Geen pincet meer nodig! LYCON wax verwijdert alle 1 mm verfijnde dons haartjes, hardnekkige haartjes en haartjes die je niet met het blote oog ziet, voor een langere haarvrije periode en een superzacht gevoel! Op basis van natuurlijke hars en bijenwas, de crème de la crème onder de waxen.

De wenkbrauwen zeggen veel over uw gezicht en uitstraling. Daarom is het belangrijk dat de vorm past bij het gezicht en de ogen. De wenkbrauwen geven een contrast aan het gezicht en kunnen de ogen beter laten uitkomen. In de salon wordt de wenkbrauw zo geharst/geëpileerd dat dit de ogen en het gezicht optimaal benadrukt. Hierdoor straalt het gezicht en geeft dit een mooie frisse en open uitstraling! 

 

Prijzen

 

 
Behandeling Prijs Boeken
Epileren / Harsen wenkbrauwen €10 Deze Boeken
   

 

 

Harsen oksels

Ook de oksels kunnen geharst worden. Hierdoor komen de haartjes minder stug terug en zullen ze gedurende het vaker harsen minder terugkomen. Het is belangrijk dat de haren van de oksels minimaal 0,5 cm lang zijn. Hierdoor wordt de haar met wortel verwijderd en profiteer jij van zes weken lang van gladde oksels. Na de harsbehandeling worden de oksels gekoeld met koude kompressen en daarna ingesmeerd met een zachte en verzorgende aloë vera gel. 

 

Prijzen

 

 
Behandeling Prijs Boeken
Oksels harsen €15 Deze Boeken
   

 

 

 

 

Harsen van de armen

Ook de armen kunnen geharst worden. Dit geeft een mooi egaal effect op de armen en geeft een zacht resultaat. De haren zullen zacht terugkomen en na een paar ontharingsbehandelingen zullen de haartjes minder terugkomen. Na de behandeling wordt de huid gekoelt met kompressen en daarna ingesmeerd met een zachte en verzorgende aloë vera gel. Je krijgt een advies mee voor thuis om irritatie van de huid te voorkomen.

 

Prijzen

 

  
Behandeling Prijs Boeken
Onder- en bovenarmen harsen €30 Deze Boeken
Onder- of bovenarmen harsen €25 Deze Boeken

 

 

 

" Ik heb een hele gevoelige huid, kan ik dan wel harsen? "

 

Dit is een vraag dat veel gesteld wordt in de salon. Het antwoord is: JA, natuurlijk! Met de LYCON wax behandeling kan er geharst worden op iedere huid. Als eerste wordt er gekeken naar de dikte van je huid en of harsen van toepassing is. Daarna wordt er een olie aangebracht die een barriëre vormt tussen je huid en de hars. Heb je inderdaad een gevoelige hars dan pakken we de LYCOTEC SUPERBERRY HOT WAX! Aardbeienroze! Heerlijk geurend! Voor de zeer gevoelige huid en reeds geharste haren. YCOtec SUPERBERRY is de nieuwste aanwinst van Lycon. Een high-techformule met een nieuwe generatie synthetische wax. Met titanium dioxide, super Smooth, zeer elastisch en breekt niet tijdens het verwijderen. Wordt aangebracht op lage temperaturen. LYCOtec Hot Wax verwijdert moeiteloos haar vanaf 1 mm haarlengte. Voor een professionele en vrijwel pijnloze Wax ervaring. 

 

Healthy Beauty Me members hebben bij ons een streepje voor. Profiteer als eerste van de aanbiedingen en nieuwtjes!

Join the Healthy Beauty Me Family!

Healthy Beauty Me
Stelmakerstraat 13 b
9403 VB Assen

info@healthybeautyme.nl
06- 12 81 66 65
Openingstijden
Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 / 19:00 - 21:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 / 19:00 - 21:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 / 19:00 - 21:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur
Zaterdag10:00 - 16:00 uur
Zondaggesloten
Afspraak maken
info@healthybeautyme.nl
06- 12 81 66 65

Afspraak maken
        
© Copyright Healthy Beauty Me