Dermatude - Meta Therapy - The Facelift Alternative!

 

Vanaf het 25e levensjaar begint de huid de eerste kenmerken van huidveroudering te vertonen. De huid wordt dunner, de doorbloeding verminderd, de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine vermindert waardoor de huid haar stevigheid en elasticiteit verliest. Dit natuurlijke verouderingsproces gebeurt van binnenuit, maar wordt bovendien versneld door externe factoren, zoals overmatig UV-licht van zon, airconditioning, stress, invloed van vrije radicalen zoals luchtvervuiling, en genotsmiddelen zoals alcohol en roken.


Dermatude Meta Therapy is een veilige, 100% natuurlijke schoonheidsbehandeling voor huidverjonging en huiverbetering van binnenuit. Schoonheidsbehanelingen met resultaten op het niveau van plastische chirurgie, zonder gebruik van injecties.

Met Meta Therapy kan het huidverouderingsproces aanzienlijk worden vertraagd en kunnen tekenen van veroudering zichtbaar worden verminderd. Meta Therapy stimuleert en activeert het natuurlijk proces van de huid van binnenuit, zodat de huid zelf weer collageen en elastine aanmaakt en de doorbloeding verbetert. Bovendiep worden tekorten van de huid extern aangevuld met werkzame bestanddelen tijdens de behandeling met Subjectables.

 

 

Dermatude Meta Therapy wordt met succes toegepast op:

 

 

HOE WERKT HET?


Met Meta Therapy worden op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties in de huid te repareren. Deze zelfherstellende eigenschap van de huid is een 100% natuurlijke vorm van huidverbetering van binnenuit. 

HET RESULTAAT

 

Uw huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. Wat uw huid in de loop der jaren heeft verloren, wordt met Meta Therapy opnieuw geactiveerd. De biologische klok wordt op een veilige en natuurlijke manier terug gedraaid, met een frissere en jongere uitstraling als resultaat. 

UW VOORDELEN

 

BEHANDELMOGELIJKHEDEN

 

U kunt kiezen voor huidverbetering en anti-veroudering van het hele gezicht, nek en/of hals, maar ook voor doelgerichte behandeling van specifieke zones en specifieke rimpels. Zelfs een combinatie van behandelingen is mogelijk om tot het beste resultaat te komen. Bij een vrijblijvend intake gesprek zullen we kijken naar de behandelingsmogelijkheden en wordt er een behandelplan opgesteld. 

KUURBEHANDELINGEN

 

Om het mooiste resultaat te krijgen worden kuurbehandelingen aanbevolen (hangt af van de wensen en leeftijd). Na één behandeling voel en zie je al verschil aan de huid. De bedoeling van een kuur is dat je de eerste maand één keer per week een behandeling ondergaat. Daarna wordt er over gegaan op één keer in de twee weken. Na 3 maanden is de kuur klaar van 8 behandelingen. Na de kuur kun je de schoonheidsbehandeling één keer in de 6-12 weken ondergaan om de resultaten te onderhouden. Tijdens de kuur zie je de huid al aanzienlijk mooier worden. 

META THERAPY V.S. MICRONEEDLING/MESOTHERAPY EN MICRODERMABRASIE

 

MICRONEEDLING

Microneedling systemen werken vaak met “stalen” naalden die een lagere dichtheid van perforaties geven. De naalden hebben vaak geen naaldgeleiding, dus de naalden kunnen zijwaarts ‘schommelen’ of buigen zelfs waardoor er trauma van de huid ontstaat (littekens). Daarbij zijn de perforaties erg onnauwkeurig.
Bij de meeste microneedling technieken worden naalden gebruikt die te lang zijn, en in de diepere laag van de dermis perforeren (tot 2 / 2,5 mm diep). Ze kunnen het bindweefsel bereiken en littekenweefsel veroorzaken.
Veel systemen werken met een kleiner aantal stalen naalden zonder veiligheidsdekking, dit betekent dat er niet zo dicht bij het oog en/of lipgebied behandeld kan worden.
Microneedling pennen zijn vaak analoog aangedreven systemen die niet altijd een gelijkmatige perforatie garanderen, waardoor onregelmatige perforaties in verschillende huidzones komen.

 

METATERHAPY

Dermatude Meta Therapy behandelingen worden uitgevoerd met een digitaal apparaat. Alleen de belangrijke basale cellaag in de bovenste laag van de dermis wordt bereikt. Hier wordt de collageen en elastine aanmaak geactiveerd!Er is geen risico op ontwikkeling van subcutaan littekenweefsel.
VEILIG! Er is met Dermatude Meta Therapy géén risico op ontwikkeling van subcutaan littekenweefsel.
De 18- en 38-punts behandelmodules maken het mogelijk om heel precies te werken: onder de ogen tot aan de eyeliner en ook op de lip/lipliner.
De 18- en 38-punts ‘koppen’ hebben een licht gebogen vorm en zijn uitgerust met de gepatenteerde “flex head-technologie”. De behandeling wordt op een gelijke diepte uitgevoerd, ongeacht de onregelmatige vorm van de huid of huidzone en zonder risico van onherstelbare schade aan het bindweefsel.
Meta Therapy kan zonder nadelige effecten met herhaalde toepassingen worden uitgevoerd.
Na de behandeling kunnen dagelijkse bezigheden weer worden opgepakt worden en mag er de volgende dag zelfs weer make-up gedragen worden.

 

 

DE HUIDVERBETERINGSMOGELIJKHEDEN OP EEN RIJ: 

 

INTAKE/CONSULT

 

Tijdens de intake krijgt u informatie over de behandeling en bespreken we uw wensen en doelen. Daarna wordt er een behandelplan opgesteld. Voor de behandeling dient u een behandelenovereenkomst te ondertekenen. Na de intake/consult kan er een kennismakingsbehandeling plaatsvinden. Eerst wordt de helft van uw gelaat behandeld en kunt u meekijken wat het verschil al na één keer te zien is. Ook wordt voor en na de behandeling een vochtmeting gedaan.

 

Overtuig jezelf en boek een consult! 

 

Consult boeken

HOE ZIET EEN BEHANDELING ERUIT?

 

BEWEZEN RESULTATEN / INVIVO TESTEN


Dermatude voert officiële invivo testen uit op het effect van de Meta Therapy behandelingen, dat wil zeggen dat resultaten gemeten en gemonitord worden. Deze meetresultaten worden naar een onafhankelijke officiele instantie verstuurd. De resultaten wijzen significante huidverbetering uit na de inzet van Dermatude Meta Therapy behandelingen.

 

 

KOSTEN

 

Losse behandelingen

 

Intake/Consult 15-30 min  gratis!
Intake/Consult kennismakingsbehandeling 45 min €125,-
Meta Therapy Gezichtsbehandeling 45 min €125,-
Meta Therapy Gezichtsbehandeling en rimpelbehandeling €150,-
Meta Therapy Gezichtsbehandeling en hals/decollete €180,-
Meta Therapy Gezichtsbehandeling, hals/decollete en rimpelbehandeling €210,-

 

Kuren

 

De oppepper-kuur!

Fijne lijntjes/pigmentatie/littekens zijn aanzienlijk verminderd
Kuur 4 behandelingen verdeeld over 4 weken en een gift!
Kuur 4x Gezichtsbehandeling 45 min €500,-
Kuur 4x Gezichtsbehandeling en rimpelbehandeling €600,-
Kuur 4x Gezichtsbehandeling, Hals/Decollete en rimpelbehandeling €840,-
Kuur 4x Gezichtsbehandeling en Hals/Decollete €720,-

 

The WOW-Factor kuurbehandeling!
De huid is aanzienlijk verbeterd in structuur, stevigheid, poriën, lijntjes, littekens en pigmentvlekken.
Kuur 8 behandelingen verdeeld over drie maanden (eerste maand elke week een behandeling, daarna om de twee weken een behandeling)

en gratis starterspakket producten twv €120,-* (de kuur dient dan in één keer betaald te worden)

Kuur 8x Gezichtsbehandeling 45 min €999,- gratis starterspakket producten twv €120,-
Kuur 8x Gezichtsbehandeling en rimpelbehandeling €1200,-
Kuur 8x Gezichtsbehandeling, Hals/Decollete en rimpelbehandeling €1680,-
Kuur 8x Gezichtsbehandeling en Hals/Decollete €1440,-

 

 

Afspraak maken

KAN DE HUID BLIJVENDE SCHADE OPLOPEN NA EEN BEHANDELING?

 

Zolang u de richtlijnen en de kaart met de nazorg nastreeft zult u geen blijvende schade oplopen. De behandeling is 100% veilig en er wordt alleen tot in de basaalcellenlaag gewerkt. Door een module met een flexhead kan de module maar tot een maximale diepte werken.

Healthy Beauty Me members hebben bij ons een streepje voor. Profiteer als eerste van de aanbiedingen en nieuwtjes!

Join the Healthy Beauty Me Family!

Healthy Beauty Me
Stelmakerstraat 13 b
9403 VB Assen

info@healthybeautyme.nl
06- 12 81 66 65
Openingstijden
Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 / 19:00 - 21:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 / 19:00 - 21:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 / 19:00 - 21:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur
Zaterdag10:00 - 16:00 uur
Zondaggesloten
Afspraak maken
info@healthybeautyme.nl
06- 12 81 66 65

Afspraak maken
        
© Copyright Healthy Beauty Me