IK 4 Fasen 

 

 

Awaken your best skin.    

 

 

 

Ik Skin Perfection gaat uit van natuurlijke basis van de huid. Verschillende factoren kunnen dagelijks het evenwicht van je huid verstoren. Daarom wordt er gewerkt volgens het unieke 4-Fasen programma. Hiermee resetten, herstellen, stimuleren en verbeteren we de huid. Het programma begeleidt je in 4 fasen naar maximale huidverbetering.

 

 

Het 4-Fasen Reset Programma

Heb je last van een droge, doffe of juist een vette huid? Of ben je de 30 gepasseerd en heb je ineens weer last van acné? Heb je misschien last van roodheden (rosacea) of ouderdromsvlekjes? Misschien heb je wel pigmentverstoringen opgelopen tijdens de zwangerschap?

 

Verschillende factoren kunnen dagelijks het evenwicht van de huid verstoren. Hierdoor kan de huid last krijgen van onzuiverheden, droog worden of geïriteerd raken. Daarom wordt er volgens het unieke 4-Fasen Reset Programma gewerkt. Hiermee resetten, herstellen, stimuleren en verbeteren we de huid. Ik begeleid jou graag in 4 Fasen naar maximale huidverbetering! 

 

Tijdens het 4-fasen Reset Programma doorloop je vier verschillende fasen, waarbij de perfecte huidconditie wordt gerealiseerd. Dankzij de innovatieve samenstelling van hoge concentraties actieve werkstoffen -groene cosmeceuticals- is vrijwel elk huidprobleem te behandelen. Deze werkstoffen dringen door tot diep in de huidlagen en zijn daardoor is staat jouw huid te regenereren en onregelmatigheden, veroudering en huidprobleme bij de bron aan te pakken. Elke fase heeft haar eigen unieke resultaat en in elke fase wordt de huid klaargestoomd voor de volgende fase. Een volgende fase kan pas ingezet worden als de huid hieraan toe is. Zichtbare huidverbetering creëren we door samen met jou te kiezen voor de juiste producten op de juiste momenten. Tijdens de verschillende behandelingen wordt er veel aandacht besteed aan de huidanalyse.

 

 

Fase 1- RESETTEN

Ook al lijkt de huid zo gezond, toch is het belangrijk om de huid terug te brengen naar haar natuurlijke huidconditie en huidflora. Tijdens fase 1, wordt je huid weer in balans gebracht en het immuunsysteem van de huid hersteld.

 

Het kan zijn dat jouw huid in deze fase te maken krijgt met 'afkickverschijnselen', bijvoorbeeld door onzuiverheden, bultjes of een trekkerig gevoel. Dit is niet erg, het is juist een tegen dat de huid aan het ontgiften is en weer zelf aan de slag gaat om een mooie huid te creëren! 

 

Ga naar Fase 1 behandelingen >

 

 

 

WIST JE DAT...

Het kan wel 4 tot 6 weken duren om van een minerale olie verslaving af te komen? Mensen die al jarenlang minerale olie of vaseline gebruikt hebben doen er soms maanden over om de huid te ontgiften en weer in balans te brengen.

 

Fase 2 - HERSTELLEN

In deze fase wordt de huid hersteld. We bouwen het conditieniveau van je huid verder op. Dit doen we door de huid dieper te reinigen, huidconditie te optimaliseren en de huid van binnenuit verzorgen.

 

Ga naar Fase 2 behandelingen >

 

 

" Door de lage PH-waardeen in de producten kunnen de groene cosmeceuticals dieper doordringen in de huid. Dit resulteerd in maximale huidverbetering! "

 

Fase 3 - EFFECTEN

In Fase 3 zul je merkbare resultaten zien doordat huidprobelem en huidwensen doelgericht worden aangepakt. We gaan aan de slag met hooggeconcentreerde krachtige serums.

 

Ga naar Fase 3 behandelingen >

 

 

WIST JE DAT....

Uit onderzoek is gebleken dat resultaat 33% wordt behaald door dagelijks thuis te werken met goede producten, 33% door een healthy lifestyle en 33% door behandelingen in de salon?

 

Fase 4 - MAXIMAAL RESULTAAT

In Fase 4 gaan we voor blijvende maximale huidverbetering door gebruik te maken van fruitzuren en huidoliën. De krachtige fruitzuren en huidoliën meng je met alle IK Skin Perfection cosmeceuticals en zorgen direct voor resultaat.

 

Ga naar Fase 4 behandelingen >

 

Healthy Beauty Me
Stelmakerstraat 13 b
9403 VB Assen

info@healthybeautyme.nl
06- 12 81 66 65
Openingstijden
Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 / 19:00 - 21:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 / 19:00 - 21:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 / 19:00 - 21:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur
Zaterdag10:00 - 16:00 uur
Zondaggesloten
Afspraak maken
info@healthybeautyme.nl
06- 12 81 66 65

Afspraak maken
        
© Copyright Healthy Beauty Me