Je huid & kanker

 

Bah.. wat vind ik het woord “kanker” moeilijk te typen en uit te spreken. Het is een ziekte wat veel verdriet, pijn, nare behandelingen en onzekerheid met zich meebrengt. Toch is het een ziekte wat heel veel voorkomt. Te veel als je het mij vraagt.. Volgens de cijfers via cijfersoverkanker.nl zijn er 108402 kankerpatiënten in Nederland.

IK Skin Perfection heeft voor mensen die een intensieve medicatie/chemo ondergaan een MEDICAL KIT uitgebracht. Er toch goed en gezond uitzien, dat is wat je wilt wanneer je zware medicatie, chemokuur of bestraling ondergaat. Wanneer je in een intensief medisch behandeltraject terecht komt verandert er vaak heel veel. Ook je huid. De huid kan uitdrogen, gaan schilferen, rood worden en gaan jeuken. Wat kun je doen om jouw huid er tijdens dit proces op haar best uit te laten zien? Welke producten mag ik wel eN niet gebruiken? Er komt vaak veel op je af en het is dan moeilijk om bewust stil te staan bij de keuzes die je op dat moment moet maken. De MEDICAL KIT is speciaal voor de extreem gevoelige huid ontwikkeld. De Medical serie wordt gebruikt voor een overgevoelige huid bij chemo, bestraling en zware medicatie gebruikt.
Deze producten zijn vrij van:

  • Hormoon ontregelde ingrediënten (phyto-oestrogeen- zoals soja, aloë vera, venkel, salie, hop, teunisbloem en avocado)
  • Verstorende bestanddelen zoals metalen bij bestraling
  • Chemische toevoegingen; conserveringsmiddelen of emulgatoren
  • Parabenen, sulfaten, aluminium en paraffine
  • Parfum, geurstoffen en alcoholen
  • BPA vrije glasverpakking
  • Artsen adviseren bovenstaande stoffen te vermijden bij chemo, bestraling of intensieve medicatie toediening. 

 

" Er toch goed en gezond uitzien, dat is wat je wilt wanneer je zware medicatie, chemokuur of bestraling ondergaat."

 

 

 

MEDICAL KIT

Deze kit bevat drie producten die perfect in te zetten zijn in combinatie met intensieve medicatie en chemotherapie en zelfs bestraling.
Met een ultra lichte 3-in-1 reiniger, een huidherstellende 24H crème en een rijke olie voor de gevoelige en geïrriteerde (hoofd)huid ontvang je de juiste basis in huidverzorging.

 

SILK | 3 IN 1 CREAM CLEANSER
Gemak ik gebruik! Deze silk is een ultralichte, zeer milde 3 in 1 reiniging: een reinigingsmilk, lotion met pH hersteller en een eye-makeup remover in één! Vuil en talg worden verwijderd voordat zij de kans krijgen om poriën te verstoppen.

Key ingredients / cosmeceuticals:
Allantoïne : ook wel smeerwortel genoemd. Vocht wordt beter opgenomen, verhoogd de zachtheid in de huid en verwijdert dode huidcellen. Werkt wondhelend en voorkomt huidirritatie.
Ecoskin: Versterkt de natuurlijke afweer van de huidbarrière, houdt pH waarde in evenwicht.
Soothex: Indiase wierook, werkt kalmerend. Helpt irritaties te verminderen.

RECOVER | SENSITIVE REPAIRING CREAM

Een droge huid die trekkerig aanvoelt, schilfertjes heeft en er rood uitziet heeft hier veel baat bij! Een ultiem zachte en kalmerende 24H crème die voedt, herstelt, hydrateert en geeft onmiddellijke verlichting.

Key ingredients / cosmeceuticals:
Irricalmin: Kalmeert en verzacht de geprikkelde en rode huid, stimuleert het vetlaagje van de opperhuid en zorgt voor maximale hyratatie.
Ectoin: Helende werking bij een rode en geprikkelde huid, versterkt de huidbarrière.
Vitamine B5: Houdt vocht vast en voorkomt uitdroging van de huid. Het verbeterd de energietoevoer naar de cellen en de vorming van nieuwe cellen.

 

DE-ITCHY | MEDICAL SKIN OIL

Een rijke olie speciaal geschikt voor de gevoelige en geïrriteerde (hoofd)huid. De olie wordt makkelijk opgenomen door de huid en bevat veel antioxidanten en vitaminen. De olie verzacht, kalmeert, herstelt en vernieuwt de huid die beschadigd is door intensief medicatiegebruik, chemicaliën, milieu- en weersinvloeden.

Key ingredients / cosmeceuticals:
Vaccinium Myrtillus Seed Oil: rustgevend effect, bevat talg-achtige essentieel vetzuren die acute en chronische beschadiging van de huid verminderen
Calendule Officinalis Extract: Hydratatieboost die tevens zorgt voor verstrakking van de huid, de huidstrucuur verbetert en rimpels vermindert.
Prunus Amygdalus Oil: werkt hydrateren voor de huid en is daarmee zeer geschikt voor de droge en gevoelige huid. Bevat vitamine A, B1, B6 en E.

 

Interview (film van IK Skin Perfection)

 

 

SPECIALE OKTOBER AANBIEDING

De MEDICAL KIT is nu verkrijgbaar in de salon van €119,95 naar €89,95! 

 

Kom langs voor advies, ik help je graag verder. 

 

Liefs,

 

< Terug naar overzicht
Healthy Beauty Me
Stelmakerstraat 13 b
9403 VB Assen

info@healthybeautyme.nl
06- 12 81 66 65
Openingstijden
Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 / 19:00 - 21:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 / 19:00 - 21:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 / 19:00 - 21:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur
Zaterdag10:00 - 16:00 uur
Zondaggesloten
Afspraak maken
info@healthybeautyme.nl
06- 12 81 66 65

Afspraak maken
        
© Copyright Healthy Beauty Me