Ik Skin Perfection

 

WAAROM IK SKIN PERFECTION?

Jullie zullen je vast afvragen waarom ik besloten heb om over te stappen naar het nieuwe merk IK Skin Perfection. Na jaren gewerkt te hebben met Extenso Skincare wilde ik iets nieuws, iets beters en iets wat bij mijn visie als diëtiste en allround schoonheidsspecialiste past.

Na mijn HBO-opleiding kwam IK Skin Perfection op mijn pad en ik werd gelijk enthousiast. Een merk wat helemaal 'groen' is vrij van twijfelachtige stoffen en toch huidverbeterend werkt. Daarnaast vond ik IK Skin Perfection passend bij mijn nieuwe naam: "Healthy Beauty Me", het nieuwe pand, mijn huisstijl en voeding gecombineerd met huidverbetering. 

 

Een paar weken geleden heb ik een aantal trainingen gevolgd over IK. We kregen uitgebreide theorie, maar ook praktijk waarin we verschillende massages leerden. Tijdens de theorie kwam uitgebreid naar voren wat voor ingrediënten er tegenwoordig allemaal gebruikt worden in cosmetica en echt.. het is schrikbarend! 

 

Gelukkig wordt de oorsprong van cosmetica steeds belangrijker. Steeds meer mensen willen weten welke ingrediënten verwerkt zijn in hun cosmeticaproducten en wat deze doen met de huid. Bij veel cosmeticagebruikers is het helaas nauwelijks bekend dat veel verzorgende producten 'belastende' en 'irriterende' stoffen bevatten, die slecht zijn voor de huid en mogelijk zelfs voor onze gezondheid.

 

 

COSMECEUTICALS

IK Skin Perdection werkt alleen met 'groene cosmeceuticals'. We spreken van cosmeceuticals wanneer de werking van producten tegen de farmaceutische grens aanligt (de medische/dermatologische grens). Door hoge doseringen actieve werkstoffen en lagere pH-waarden dan cosmetica, werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid. Reguliere cosmetica beperken zich tot de bovenste dode huidlaag en hebben slechts een verzachtend en verzorgend karakter.

 

Door de hoge dosering werkstoffen zorgt IK voor een intensieve huidverbetering. Ook worden verschillende huidaandoeningen, zoals: acné, rosacea, littekentjes en pigmentaties dieper in de huid aangepakt, daar waar de oorzaak zich bevindt. Zo verbetert de huidstructuur, verminderen huidirritaties en ziet de huid er weer stralend en gezond uit. 

 

 

NO-LABEL

In de producten van IK gebruiken ze alleen 100% pure, organische en natuurlijke ingrediënten. Om een gezonde huid te krijgen en te behouden moet de huid kunnen ademen, en niet belast worden met synthetische stoffen en allergenen. Wist je dat veel kunstmatige, belastende stoffen in huidverzorgingsproducten er juist voor kunnen zorgen dat de huid sneller verouderd?

De producten die NIET in de producten van IK gebruikt worden:

X Synthetic Colors 

X Parabenen

X Petrolatum & Paraffin

X Synthetic alcohols

X Artificial fragrances & perfumes

X SLS/SLES

X TEA / DEA

Binnenkort schrijf ik een blog over al deze stoffen en waarom deze niet goed voor je huid zijn. Ook zal ik uitleggen welke stoffen wél goed voor je huid zijn.

 

 

 

" Wist je dat je 8-10 weken nogdig kunt hebben om van een mineralenoliënverslaving af te komen? "

 

 

EIGEN ERVARING

Natuurlijk heb ik de producten van IK ook getest. Ik gebruik het nu iets meer dan 8 weken. Pas na 6 weken kun je bepalen of de producten goed doen aan je huid. Wist je dat je 6-8 weken nodig kunt hebben om van een mineralenoliën verslaving af te komen? De huid kan namelijk lui worden door deze oliën en maakt minder talg aan. Hierdoor kunnen andere crèmes die wél goed zijn voor je huid ineens een trekkerig gevoel geven. Ik ben begonnen met de SILK , EYE en de HYAMAX een dag- en nachtcrème. Vaak heb ik rond mijn kin last van onzuiverheden door hormonale schommelingen. Ik merk nu dat het aardig in balans is en dat ik geen nieuwe onderhuidse ontstekingen gekregen heb. De huid voelt vol, zacht en gehydrateerd aan. Ik ben zeker enthousiast! Ook weet ik dat ik met de producten van IK goed doe aan mijn huid en natuur, wat ik zelf erg belangrijk vindt. De producten van IK zijn geurloos en ik had gedacht hier moeite mee te hebben. Maar omdat de producten erg romig en vol aanvoelen miste ik verassend genoeg de geur totaal niet! Eigenlijk kun je alle cosmeticaproducten wat lekker ruikt gelijk de prullenbak ingooien, dit zit vol met parfum waar je huid helemaal niet blij van wordt. 

 

 

MIJN ADVIES AAN JOU

Kom eens langs voor advies! De herfst is net begonnen en je huid heeft weer andere dag- en nachtverzorging nodig. Je kunt mij je vragen stellen en we kunnen samen kijken naar wat jou huid nodig heeft. Ook zou je een onspannende kennismakingsbehandeling kunnen boeken voor een uitgebreide huidanalyse, de producten te voelen en je te laten adviseren. 

 

Wil jij meer weten over de producten van IK Skin Perfection? Klik dan hier. 

 

Liefs,

 

 

 

< Terug naar overzicht
Healthy Beauty Me
Stelmakerstraat 13 b
9403 VB Assen

info@healthybeautyme.nl
06- 12 81 66 65
Openingstijden
Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 / 19:00 - 21:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 / 19:00 - 21:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 / 19:00 - 21:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur
Zaterdag10:00 - 16:00 uur
Zondaggesloten
Afspraak maken
info@healthybeautyme.nl
06- 12 81 66 65

Afspraak maken
        
© Copyright Healthy Beauty Me