GEZICHTSBEHANDELINGEN

                Huid,              

Je bent flexibel en zo zacht

Jij beschermt me dag en nacht

Je geeft me adem en groeit mee

Door dik en dun in zon en zee

Mijn hele leven sta je klaar

Zonder jou val ik uit elkaar

Je houdt me warm in de kou

Lieve vriend,

 

Ik huid van jou!

 

 

Heb je last van een droge, doffe of juist een vette huid? Of ben je de 30 gepasseerd en heb je ineens weer last van acné? Heb je misschien last van roodheden (rosacea) of ouderdromsvlekjes? Misschien heb je wel pigmentverstoringen opgelopen tijdens de zwangerschap?

 

Verschillende factoren kunnen dagelijks het evenwicht van de huid verstoren. Hierdoor kan de huid last krijgen van onzuiverheden, droog worden of geïriteerd raken. Daarom wordt er volgens het unieke 4-Fasen Reset Programma gewerkt. Hiermee resetten, herstellen, stimuleren en verbeteren we de huid. Ik begeleid jou graag in 4 Fasen naar maximale huidverbetering! 

 

Bekijk de gezichtsbehandelingen >

 

 

MANICURE


 

Goed verzorgde handen en mooi gelakte nagels bepalen ons modebeeld. Handen komen pas echt tot hun recht wanneer deze op en top aandacht hebben gekregen. Leg ze in de watten, bescherm ze en geef ze professionele aandacht! - ze krijgen veel te verduren!
 

Bekijk de manicure behandelingen >

 

PEDICURE


 

Pedicure is meer dan alleen een behandeling, het is een belevenis voor voeten en zorgt voor ultieme ontspanning. Een pedicure verfrist, vitaliseert en verjongd de voeten. Deze exclusieve cosmetische voetbehandelingen bieden de kwaliteit die uw voeten nodig heeft.

 

Bekijk de pedicure behandelingen >

 

 

LASH-LIFTING


 

Lash Lift van DKLash is een professionele wimperlifting behandeling welke de eigen natuurlijk wimpers lift zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift vanaf de wortel, waardoor er een mooie krul in de wimpers ontstaat. Mascara en een wimperkrultang zijn hierdoor overbodig. 

 

Bekijk de lashlift behandelingen >

 

WENKBRAUWEN


 

Onze wenkbrauwen bepalen grotendeels onze uitdrukking in ons gezicht en is als een omlijsting van onze ogen. Daarom is het belangrijk dat de vorm, kleur en dikte goed passen bij je gezicht. In de salon kun je terecht om je wenkbrauwen mooi te modelleren en wordt er persoonlijk gekeken naar wat het beste bij jou past. 

 

Bekijk de wenkbrauw behandelingen >

 

 

LYCON WAX TREATMENTS


 

Healthy Beauty Me staat o.a. voor kwaliteit, ook bij het harsen! Lycon is de nieuwe manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is. Waxing is hot! Vrouwen willen altijd een gladde en super zachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen. Topsalons in de hele wereld gebruiken niets anders meer dan deze crème de la crème onder de waxen.

 

Bekijk de ontharingsbehandelingen >

 

MASSAGES


 

Je kunt in de salon terecht voor heerlijke ontspannende lichaamsbehandelingen om weer in balans te komen. De massages zorgen voor een diepe ontspanning zodat je even alles kunt vergeten. Je lichaam wordt gemasseerd met een warme olie en na de massage wordt je huid verwarmd met warme doeken.

 

Bekijk de wenkbrauw behandelingen >

 

 

PLEXR - ooglifting


 

Heeft u last van overhangende oogleden, maar wilt u liever geen chirurgische ingreep? Plexr is het revolutionaire alternatief voor een operatieve ooglidcorrectie. Deze innovatieve behandeling lift uw huid zonder dat u onder het mes hoeft. Ook zijn kraaienpootjes, bovenliprimpels en neus-lippenplooi te behandelen.

 

Bekijk de PlexR Behandelingen >

 

VISAGIE


 

Heb je een belangrijke afspraak? Of ben je te gast bij een bruiloft en wil je er mooi en stralend uitzien?
Dan kun je een afspraak maken om je proffecioneel te laten opmaken met het prachtige merk: Make-up Studio. Ook gebruik ik de producten van Sleek, Morphe en Zoeva.

 

Bekijk de visagie behandelingen >

 

 

CND SHELLAC


 

Ben je zat van afgebladderde nagellak?
Dan is shellac de ideale oplossing voor praktische mooie nagels!
CND Shellac is als een nagellak aan te brengen en blijft 2 a 3 weken mooi, glanzend en krasvrij op de nagel zitten. Het is geen kunstnagel en de nagel zelf beschadigd niet! In de CND Shellac zit een gel waardoor het hard wordt onder de lamp met UV-straling. De Shellac is binnen 10 minuten te verwijderen zonder te hoeven vijlen.

 

Bekijk de shellac behandelingen >

 

LASH LIFTING


 

Lash Lift van DKLash is een professionele wimperlifting behandeling welke de eigen natuurlijk wimpers lift zonder valse wimpers aan te brengen.
De wimpers worden gelift vanaf de wortel, waardoor er een mooie krul in de wimpers ontstaat. Mascara en een wimperkrultang zijn hierdoor overbodig. Lash Lift is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel op korte als lange wimpers. Met de Lash Lift techniek worden de wimpers gelift, om een sprekende blik te krijgen. 

 

Bekijk de lashlift behandelingen >

 

 


 

Healthy Beauty Me members hebben bij ons een streepje voor. Profiteer als eerste van de aanbiedingen en nieuwtjes!

Join the Healthy Beauty Me Family!

Healthy Beauty Me
Stelmakerstraat 13 b
9403 VB Assen

info@healthybeautyme.nl
06- 12 81 66 65
Openingstijden
Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 / 19:00 - 21:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 / 19:00 - 21:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 / 19:00 - 21:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur
Zaterdag10:00 - 16:00 uur
Zondaggesloten
Afspraak maken
info@healthybeautyme.nl
06- 12 81 66 65

Afspraak maken
        
© Copyright Healthy Beauty Me